У місті на Волині – нові керівники медустанов

0
12
У місті на Волині – нові керівники медустанов
У Володимирі-Волинському обрали керівників підприємств “Володимир-Волинська стоматологічна поліклініка” та “Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання”.

Про це йдеться на офіційному сайті мерії.

Генеральним директором КП “Володимир-Волинська стоматологічна поліклініка” став Роман Олександрович Нестеряк. Новопризначений директор пройшов конкурсний відбір відповідно до чинного законодавства та був рекомендований конкурсною комісією на зайняття посади.

Тимчасовим виконувачем обов’язків директора КП “Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання” призначили Тетяну Петрівну Ващук, яка до цього обіймала посаду начальника відділу з питань з питань охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради. Попередній тимчасовий виконувач обов’язків директора медустанови після тривалого перебування на лікарняному подав заяву про звільнення з посади у зв’язку зі станом здоров’я.

Довідково: Роман Нестеряк (30.11.1988 р.н.) здобував освіту в ЗОШ №5 імені Анатолія Кореневського, закінчив ТзОВ Львівський медичний інститут, де отримав кваліфікацію лікар-стоматолог. У 2010-2012 рр проходив інтернатуру на базі стоматологічної поліклініки Володимир-Волинського ТМО. З 2013 по 2017 рік працював на посаді лікаря-стоматолога у приватному стоматологічному кабінеті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні