Готуємося до Великодня: бабусине печиво

0
-1
Готуємося до Великодня: бабусине печиво
Тістечко «Картопля»

3 склянки борошна підсмажити на сковороді до золотисто-коричневого кольору. У гаряче покласти 300 г масла, склянку цукру, влити півсклянки гарячого молока, ванілін. Добре вимішати, формувати кульки, обкачувати в какао і винести на холод.

«Варенички»

По півкілограма маргарину (або смальцю) і борошна, 50 г дріжджів, 1 ст ложка цукру, півсклянки сметани.
Замісити тісто і винести на 2 год на холод. Формувати варенички і начиняти ягодами або маком. Гаряче печиво посипати пудрою.

Печиво на горілці

2 пачки маргарину, по 50 г горілки і води, місити вільно. Розкачувати і виробляти формочками. Гаряче печиво обкачувати в пудрі.


Печиво «Польське»

1 скл цукру, 5 жовтків і 1 яйце збити. Додати 2 ст ложки топленого масла, 1 ст ложку амоняку, 2 скл борошна. Замісити нетуге тісто. Розкачувати, виробляти склянкою і випікати.

Як печиво охолоне, з кожного ложечкою виймати серединку і склеювати по два печива кремом. Можна класти по половинці горішка. Вмокати в топлене масло і обкачувати в отриманих із серединок крихтах.

Крем: 1 скл молока, 2 ст л манки, 200 г цукру – зварити. Охолодити і збити з 200 г масла.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні