--> Хто може не відбувати обсервацію після повернення з-за кордону | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хто може не відбувати обсервацію після повернення з-за кордону

0
0
Хто може не відбувати обсервацію після повернення з-за кордону
Усі українці, які в’їжджатимуть на територію Волині через пропускні пункти "Ягодин", "Пулемець", "Доманово" та "Дольськ", зобов’язані проходити обов’язкову двотижневу обсервацію.

Виняток становлять водії вантажних транспортних засобів. Про це йшлося 1 квітня під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції, пише ІА Волинські новини.

Заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак зазначила, що щогодини кордон перетинають від 30 до 50 осіб, інколи – навіть більше. До цього особи підписували довідку про самоізоляцію, зараз же муситимуть відбути обов’язкову двотижневу обсервацію.

Спершу людей поміщатимуть на обсервацію в санаторій "Згорани". Згодом – у інші санаторії та профілакторії, а також готелі.

Тетяна Щербак наголосила, що всі українці, які перетинають кордон на Волині, змушені будуть відбути обсервацію у Волинській області. Поки не погоджено можливість переміщення українців, котрі проживають за межами Волині й перетнули кордон на волинських пунктах пропуску, в інші регіони країни.

"Усіх, хто перетинає кордон на Волині, ми зобов’язані помістити на примусову обсервацію на Волині", – сказала Тетяна Щербак.

Вона додала, що вимога щодо обов’язкової обсервації не поширюється на водіїв-далекобійників, якщо не буде доведено, що вони контактував із хворими на COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні