--> «Через карантин судових засідань стало менше, судових справ – ні», – голова Апеляційного суду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Через карантин судових засідань стало менше, судових справ – ні», – голова Апеляційного суду

0
-4
«Через карантин судових засідань стало менше, судових справ – ні», – голова Апеляційного суду
Майже сотня людей працює в Апеляційному суді Волинської області. Усі судді розглядають справи в умовах карантину.

Про це кореспондентам Суспільного Волині розповів голова Апеляційного суду Волинської області Віктор Гапончук .

За його словами, із сотні працюючих, частина співробітників трудиться дистанційно — вдома. У зв’язку з карантином, кількість судових засідань зменшилась, судових справ - ні.

"Кількість справ, що надходять і що призначається до розгляду не зменшується. Дуже багато справ, кадровий голод був, але сам розгляд справ зменшився. Оскільки, люди і ми всі вживаємо до цього заходів. Ми всі контактуємо з учасниками справ, щоб і їх переконувати, що і для них - це ризик. Дуже є багато клопотань про відкладення справ. Оскільки самі люди розуміють, що додаткові навантаження на суд і його працівників. Засоби індивідуальні використовуємо для працівників і для відвідувачів", – розповів голова суду.

Працівники судової охорони забезпечені індивідуальними засобами захисту, каже командир відділення каже командир відділення взводу охорони ТУ Служби судової охорони Волині Василь Степанюк.

"Коли заходять відвідувачі, вони повинні бути в захисних масках, рукавичках. Також є антисептик, яким обробляються руки. Відвідувачі, які не мають рукавичок, ми їм видаємо."

Василь Степанюк розповів, що після судових засідань приміщення "кварцують" та провітрюють. У період карантину за медичною допомогою до них ніхто не звертався.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні