--> На Волині тендер в освітній сфері виграло на 200 тисяч дорожче підприємство | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині тендер в освітній сфері виграло на 200 тисяч дорожче підприємство

0
-3
На Волині тендер в освітній сфері виграло на 200 тисяч дорожче підприємство
Прокурори на Волині вимагають скасування державної закупівлі у освітній сфері на 1,8 млн гривень.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Ковельська місцева прокуратура Волинської області звернулася до суду із позовом в інтересах держави в особі Західного офісу Держаудитслужби до Управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради та місцевого підприємства, вимагаючи визнати недійсними результати торгів та договір про закупівлю робіт на загальну суму майже 1,8 млн. грн.

Прокурори з'ясували, що Управління освіти у березні 2019 року оголосило проведення процедури відкритих торгів на здійснення закупівлі послуг із тепломодернізації загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 у Ковелі.

За результатами торгів було ухвалено рішення про визначення одного з підприємств переможцем процедури відкритих торгів та укладено з ним договір про надання послуг за державні кошти.

Проте процедуру закупівлі проведено із порушеннями вимог Закону України «Про публічні закупівлі», - вважають у прокуратурі, адже з пропозицій, які надійшли для участі в електронних торгах, вибрали на понад 200 тис гривень дорожчу від найбільш економічно вигідної, що призведе до нераціонального та неефективного використання державних коштів.

Втрутившись у ситуацію, у суді прокурори вимагатимуть визнати недійсним договір про закупівлю послуг за бюджетні кошти з припиненням його виконання на майбутнє.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні