--> Тримався з останніх сил: на Волині рятували рибалку, який випав із човна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тримався з останніх сил: на Волині рятували рибалку, який випав із човна

0
2
Тримався з останніх сил: на Волині рятували рибалку, який випав із човна
У селі Ветли Любешівського району на озері Рогізне врятували місцевого жителя.

Про це повідомляє ДСНС у Волинській області.

З’ясувалося, що за 300-400 метрів від берега у воді перебуває 46-річний мешканець села Ветли, з останніх сил тримаючись за човен.

Першими дістались до потерпілого його односельчани, які допомогли чоловіку вибратися з води у свій дерев’яний човен та попрямували до берега. Сильний вітер та висока хвиля загрожувала перекинути їх плавзасіб.

На порятунок чоловікові вирушив командир відділення 23-го Державного пожежно-рятувального поста старшина служби цивільного захисту Валентин Петелько. Порівнявшись із човном, в якому на допомогу прямував рятувальник, чоловіки переклали рибалку у човен рятувальника й потерпілого благополучно доправили на берег.

На суходолі співробітники ДСНС разом із місцевими жителями надали врятованому першу допомогу. А медики, які також прибули за викликом, доправили 46-річного чоловіка до місцевої лікарні із попереднім діагнозом загальне переохолодження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні