--> На Волині затримали авто з деревиною без документів. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині затримали авто з деревиною без документів. ФОТО

0
0
На Волині затримали авто з деревиною без документів. ФОТО
На автодорозі між селами Терехи та Замлиння Любомльського району правоохоронці затримали вантажний автомобіль, що перевозив незаконно добуту деревину дуба.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

За орієнтуванням прокурорів Любомльського відділу Ковельської місцевої прокуратури на автодорозі між селами Терехи та Замлиння Любомльського району працівники поліції та УСБУ в області зупинили вантажний автомобіль, що перевозив деревину дуба, характеристики якої не відповідали наявним товарно-супровідним документам.

Наразі деревина (22 м. куб.) вилучена, вантажівка поміщена на арештмайданчик.

Відомості про незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу, що заподіяли істотну шкоду (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 246 КК України, покарання – до трьох років позбавлення волі) внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Триває досудове розслідування, яке має на меті встановити походження деревини та всіх осіб, причетних до незаконного промислу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні