--> Розповіли, як в умовах карантину працюють в апеляційному суді Волині. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розповіли, як в умовах карантину працюють в апеляційному суді Волині. ВІДЕО

0
6
Розповіли, як в умовах карантину працюють в апеляційному суді Волині. ВІДЕО
Із сотні працюючих в суді, частина співробітників трудиться дистанційно — вдома.

Про це журналістам розповів голова суду Віктор Гапончук, пише "Суспільне.UA".

Голова Апеляційного суду Волинської області Віктор Гапончук розповів, що із сотні працюючих, частина співробітників трудиться дистанційно — вдома. Каже: у зв’язку з карантином, кількість судових засідань зменшилась, судових справ - ні.

"Кількість справ, що надходять і що призначається до розгляду не зменшується. Дуже багато справ, кадровий голод був, але сам розгляд справ зменшився. Оскільки, люди і ми всі вживаємо до цього заходів. Ми всі контактуємо з учасниками справ, щоб і їх переконувати, що і для них - це ризик. Дуже є багато клопотань про відкладення справ. Оскільки самі люди розуміють, що додаткові навантаження на суд і його працівників. Засоби індивідуальні використовуємо для працівників і для відвідувачів", - каже голова Апеляційного суду Волинської області Віктор Гапончук.

Працівники судової охорони забезпечені індивідуальними засобами захисту, каже командир відділення Василь Степанюк.

"Коли заходять відвідувачі, вони повинні бути в захисних масках, рукавичках. Також є антисептик, яким обробляються руки. Відвідувачі, які не мають рукавичок, ми їм видаємо", - повідомляє Василь Степанюк.

Також додав, після судових засідань приміщення "кварцують" та провітрюють. У період карантину за медичною допомогою до них ніхто не звертався.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні