Скільки на Волині осіб із підозрою на коронавірус

1
6
Скільки на Волині осіб із підозрою на коронавірус
Станом на 10:00 середи, 1 квітня, у Волинській області зареєстровано 10 осіб із підозрою на коронавірусну інфекцію.

Такі цифри наводить Волинська обласна держадміністрація.

Однак на інтерактивній карті РНБО України зазначена в рази більша кількість волинян, у яких підозрюють коронавірус. А саме ‒ 126 осіб.

Чому дані настільки різняться, ми поцікавилися в Оксани Прокопчук-Мов‘як, керівника управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

«Ми отримуємо офіційні дані з Волинського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України, де з 30 березня роблять тести методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) на виявлення COVID-19. Цифри постійно оновлюються, адже до медиків постійно звертаються люди з підозрою на коронавірус, їх обстежують. Ми оперуємо лише офіційно підтвердженою інформацією», ‒ відповіла Оксана Прокопчук-Мов‘як.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знайдемо вірус після вашої смерті
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні