--> Лише в масках: у луцьких магазинах посилюють правила карантину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лише в масках: у луцьких магазинах посилюють правила карантину

4
5
Лише в масках: у луцьких магазинах посилюють правила карантину
У Луцьку в магазинах і супермаркетах посилюють правила карантину.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив радник в.о. Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Усім суб‘єктам господарювання, що здійснюють діяльність на території м. Луцька та с. Прилуцьке міською радою надіслано лист, де вказано про необхідність дотримуватися наступних вимог і рекомендацій:

1. Проведення в усіх магазинах фасування (пакетування) продуктів харчування, зокрема хлібобулочних виробів, овочів, фруктів та іншого.

2. Допуску відвідувачів магазинів, супермаркетів та інших об‘єктів загального доступу лише в масках.

3. Припинення приготування та реалізації кавових напоїв в магазинах та інших закладах та установах (в т.ч. з автоматів).

4. Забезпечення в закладах розмітки для організації належної відстані між людьми та дотримання максимально допустимої одночасної кількості відвідувачів в приміщенні з розрахунку один відвідувач на 15 м.кв.

Муніципальна варта щоденно моніторить дотримання вказаних вимог та веде облік тих, хто не дотримується вказаних вимог.

На виїзді з міста діють карантинні пости, які крім іншого покликані мінімізувати кількість бажаючих виїжджати за місто без нагальної потреби.

Також зазначив, що у разі виявлення порушення правил карантину, просять звертатися на гарячу лінію муніципальної варти за номером 0670000679 , оскільки патрульна поліція з моменту запровадження карантину показала неготовність до нових викликів сьогодення та неповне усвідомлення небезпек пандемії і ролі поліції у протидії останній.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спочатку маски потрібні в вільному доступі, а потім вимоги. Маски видаватимуть на вході, раз нема в аптеках? (в аптеках засоби захисту відсутні не дивлячись на запевнення кабінетних щурів)
Одноразові перчатки ЯК?
Відповісти
Голка,нитка і кусок цупкої тканини і вперед-ось Вам і багаторазова маска без лишніх витрат.
Відповісти
А де цю тканину я маю взяти? І що щодня шити маску?
Відповісти
Масок в аптеках немає!!!! Але навіть, якби й були, більшість людей не можуть собі дозволити купувати маску за 18 гр на один похід в магазин. Тому одноразові маски одягають багато разів чим ще більше наражають себе на небезпеку заразитися.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні