--> В ОДА говорили, як захистити волинських медиків від інфікування коронавірусом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В ОДА говорили, як захистити волинських медиків від інфікування коронавірусом

0
4
 В ОДА говорили, як захистити волинських медиків від інфікування коронавірусом
Першочергове завдання влади та громадськості – уберегти медиків від інфікування.

На цьому наголосили заступник голови облдержадміністрації Тетяна Щербак та заступник начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції учора, 31 березня, повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Також Тетяна Щербак вкотре наголосила на необхідності дотримання вимог карантину релігійними громадами та звернулася з проханням до прихожан храмів з розумінням поставитися до певних обмежень під час богослужінь.

Акцентувала увагу заступник голови облдержадміністрації питанню готовності медичних закладів краю до роботи в умовах поширення коронавірусу та забезпеченню медпрацівників усіма необхідними засобами захисту.

У цьому напрямі, як на рівні країни, так і на рівні Волині, сказала вона, робиться усе можливе. Усі визначені у «першій хвилі» медичні заклади поступово забезпечуються усіма необхідними засобами захисту.

«Ми намагаємося захистити лікарів, забезпечивши їх усім необхідним», – зауважила Тетяна Щербак.

Вона додала: «Розумію, що наразі не все є, але щодня в область приходять засоби захисту – маски, рукавички, костюми, окуляри, бахіли, антисептичні засоби. Ми повинні в першу чергу уберегти від зараження медиків, адже саме вони роблять сьогодні таку важливу роботу як лікування хворих. Сьогодні медики – як на війні. І якщо ще донедавна ми говорили про війну на Сході України, то зараз війна поруч з нами і кожен у цій ситуації повинен бути відповідальним».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні