У ДТП загинув один із засновників банку «Аваль»

1
1
У ДТП загинув один із засновників банку «Аваль»
У ДТП, яка сталася на трасі Київ-Чоп, загинув бізнесмен Федір Шпиг.

Про це УНН стало відомо з власних джерел.

Трагічна подія сталася сьогодні на території Житомирської області, на 215 км автодороги Київ-Чоп.

Mercedes Benz під керуванням бізнесмена, за попередньою інформацією, з’їхав у кювет та перекинувся. У результаті ДТП Шпиг загинув.

Обставини та причини аварії наразі встановлюються правоохоронцями.

Федір Шпиг — український бізнесмен. На початку 90-х років разом з партнерами заснував банк “Аваль”, який 2005 року був проданий австрійській групі Raiffeisen International. Гроші бізнесмен вклав у власний бізнес, заснувавши групу “Молочний альянс”.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебіл клоун зеленський понавпускав всраних заразою зарибитчан без прискіпливої перевірки за їхні рахунки ще на кордонах! А впускати потрібно тільки після перевірки на кордонах строго 100% здорових зарибитчан-дезертирів з зобовязаннями сидіти по три тижні вдома, а всих зараженних відразуж повертати назад туди де захворіли і нехай там і лікуються за свої зарибичанські кошти, а не ввозять це вірусне гівно заражаючи невинних не шляючихся наймитами по чужих країнах нормальних здорових людей! Зеленському крадущому пенсії ЗЕ-падлу і за навмисне зараження всраними заразою зарибитчанами Українців необхідно оголошувати ІМПІЧМЕНТ і судити й садити на нари за зраду захисту від зарази населення України!

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні