Обрали нового голову районної ради на Волині

0
5
Обрали нового голову районної ради на Волині
Головою Турійської районної ради обрали Сергія Сергійовича Власюка.

На пленарному засіданні 33 позачергової сесії Турійської районної ради сьомого скликання, 31 березня 2020 року, із 34 депутатів районної ради на сесії були присутні 25 народних обранців, повідомили на сайті Турійської райдержадміністрації.

Одним з питань порядку денного було питання обрання голови Турійської районної ради, у зв’язку з достроковим складенням повноважень головою районної ради Ольгою Миколаївною Черен, у зв’язку з призначенням головою Турійської районної державної адміністрації.

А на посаду голови районної ради було запропоновано кандидатуру – Сергія Сергійовича Власюка , який до цього обіймав посаду директора ЗОШ І-ІІІ ступеня ім. О.С Панасюка села Бобли. Під час проведення таємного голосування депутати віддали 24 голоси на підтримку Власюка.

Тож, відповідно до п.1 статті ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.47.1 Регламенту районної ради, затвердженого рішенням районної ради № 2/6 від 27 листопада 2015 року (з відповіднми змінами та доповненнями) та враховуючи результати таємного голосування вирішено вважати обраним головою Турійської районної ради Сергія Сергійлвича Власюка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні