«Маски і антисептик продав, щоб мати кусок хліба», – зізнання водія луцького тролейбуса

1
8
«Маски і антисептик продав, щоб мати кусок хліба», – зізнання водія луцького тролейбуса
Водій луцького тролейбуса розповів, які продуктові набори видає міськрада і чому продав маски і антисептик.

Про це йдеться на сторінці Луцького підприємства електротранспорту в фейсбуці.

Водій тролейбуса звернувся в оперативний центр, аби отримати продуктовий набір.

Нагадаємо, у Луцьку розпочав роботу тимчасовий оперативний центр для організації допомоги пільговим категоріям громадян.

«За два, чи три дні мені зателефонували і повідомили, що звернення розглянули позитивно. Хлопці приїхали бусом, вщент забитим продуктовими наборами. В захисних масках, в рукавичках, дали документ на підпис, щиро, як мені здалось, побажали здоров’я та гарного дня і поїхали до наступних», – починає переповідати лучанин.

У продуктовому наборі: цукор, сіль, олія, макарони, крупи, чай, консерви рибні, папір туалетний, мило, дві маски і антисептик для рук. Маски і антисептик водій тролейбуса відразу відніс до таксистів і продав за 50 грн, щоб мати за що купити хліба.

«Очевидно і добре розумію, що ця допомога йде від усіх лучан, коштами яких розпоряджається міська влада, хоча беззаперечно вдячний і пану Поліщуку за організацію такої допомоги. І вс еж, що далі? Підприємство незабаром повністю зупиниться. На сьогоднішній день ще працюють слюсарі-механіки, доводять тролейбуси до ладу, які стоять без діла… Але і їм скоро запропонують відпустки за власний рахунок, як і водіям. Самими продуктовими наборами ситуацію не врятувати.

Кошти на утримання родин в кого раніше, в кого пізніше закінчаться. Тож, чи існує програма у міської влади, як виходити з цієї ситуації, адже водії більше не підуть на поступки і прохання директора Пуца В.В., і не будуть рятувати ЛПЕ власним коштом. Я працівник не приватного, комунального підприємства, здоровий мужик, вимушений ходити по місту з протягнутою рукою..

Не хочете щоб тролейбуси їздили містом, не змогли вирішити питання з пільговиками, щоб підприємство було рентабельним, не хочете платити за ненадані послуги лучанам, то ж тепер не кидайте на призволяще комунальних працівників, за яких несете відповідальність.

Запропонуйте будь-яку роботу, благоустрій територій, маєте якісь блок-пости, поставте на чергування, відправте, якщо є потреба, медбратом, чи ще для якої допомоги в лікарнях, але не тримайте у невизначеності, без роботи, без надії, на голодному пайку. Якщо ні, ну то оголосіть відверто, що міська влада знімає з себе відповідальність за комунальників і радить працівникам звільнятись, оскільки ані допомоги, ані перспектив немає і не буде. Як казав герой однієї кінострічки: «делайте, что нибудь! дєлайте! Не сидите сиднем!»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай Поц ще раз скаже що водії самі написали заяви на відпустку "за власний рахунок" і в якому банку ці "власні рахунки" знаходяться.
Це - перші ластівки, на черзі все місто
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні