До лучан звернулись з вимогою вчасно платити за опалення

3
-1
До лучан звернулись з вимогою вчасно платити за опалення
Луцьктепло звернулось до споживачів послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання із вимогою про вчасний розрахунок за спожиті послуги.

На підприємстві зазначили, що в березні спостерігається істотне зниження рівня проплати за спожиті послуги, порівняно з аналогічним періодом попереднього року.

"Занепокоєння низькою оплатою послуг підкріплюється й аномально теплою зимою, яка внесла корективи в планові показники відпуску теплової енергії. Зменшення об'єму відпуску саме по собі зменшує запас фінансової міцності підприємства, а спад рівня оплати за спожиті послуги змушує замислюватися над спроможністю Підприємства готувати гарячу воду влітку. При цьому не варто забувати про необхідність утримувати рівень оплати за спожиті енергоносії, що безпосередньо залежить від своєчасності та повноти розрахунків споживачів.

Це ставить під питання підготовку до наступного опалювального сезону. Отже, припускаємо, що кількість витоків на теплових мережах та час на ліквідацію аварій буде зростати",– зазначено в повідомленні Луцьктепла у фейсбуці.

"Вимагаємо здійснювати повну і своєчасну оплату за спожиті послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, адже стабільні надходження грошових коштів гарантує безперебійне надання послуг майбутніх періодів", – звертаються до споживачів.

Лучанам рекомендують скористатися сервісами онлайн-банкінгу та Особистого Кабінету створеного здійснювати платежі без комісій лише в кілька кліків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За яке опалення?? За що платити? Як що в квартирі температура батареї не піднімалася вище +18 градусів, при умові що котельня в дворі ( вул. Метрополіта Андрія Шептицького - і в будинку тепловий лічильник) показники беруть зі стелі, і приходилося включати кондіцеонер на підігрів. А на привокзальному районі до батареї доторкнутися неможливо було при темпнратупі на вулиці + 17. Луцьктепло звзагалі з головою дружить чи ні??
Відповісти
А те що в країні карантин вони забули,багато людей сидять без роботи це теж нічого.Їм даже тепла зима поперек горла стала бо вони бачте щось недоотримують!А те що вони газу меньше витрачають чогось мовчать!
Відповісти
Щоо,з вимогою,а хохо вони не хочуть?Відмовитися від їхніх послуг і нехай ідуть лісом,вимагачі бісові
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні