--> У карантин харчуємося вдома: випічка до кави | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У карантин харчуємося вдома: випічка до кави

0
-8
У карантин харчуємося вдома: випічка до кави
Бісквіт на воді

3 яйця, 1,5 скл. цукру, 150 г масла, 100 г олії, 0,5 ч. ложки солі, 4 ст. ложки какао, 300 г борошна, 40 г крохмалю, по 1 ч. ложці соди і розпушувача (з чубком), 1 скл. окропу або гарячої розчинної кави, можна додати ванілін.

Сухі інгредієнти вимішати окремо, борошно бажано просіяти. Яйця збити з цукром, сіллю, розтопленим маслом і молоком. Потім всипати суху суміш, гарно вимішати й наприкінці влити окріп. Тісто буде рідкувате, але додавати борошна не треба. Вилити у форму і випікати 45 хв за 180°С. Готовність перевіряйте зубочисткою. Готовий пляцок має вистигнути. Потім його слід загорнути в харчову плівку і покласти на холод, краще на ніч. Зранку розрізати і змащувати кремом. Бісквіт виходить вологим, його можна не просочувати.


Яблучний пиріг


0,5 кг яблук натерти, додати 1 скл. цукру і 3-4 сирі яйця. Добре вимішати й винести на 1 год на холод. Потім всипати 1 ст. ложку соди і вимішати, щоб зашуміла. Додати 0,5 кг борошна та 200 г розтопленого маргарину.
У тісто додають какао, корицю, посічені горішки. Випікати 30-40 хв за 180°С.


Тортик з бананами

200 г молока, 300 г шоколадного печива «Лагода». Печиво вмочати в молоко і викладати у вистелену папером форму.
Крем: 500 г сметани, 100 г цукрової пудри, дрібка ваніліну. Все добре збити.
Викладати шарами: печиво, крем, порізані кружальцями банани. Зверху має бути крем. Поставити тортик у холодильник на 30 хв. Потім затерти шоколадом або прикрасити кокосовою стружкою.


Сирник без випічки
250 г печива «До кави» подрібнити в блендері, окремо збити 150 г масла і 40 г «Нутелли», розтопити. Вимішати і викласти у круглу тортівницю, вистелену папером. Притиснути склянкою, сформувати бортики.
460 г перетертого сиру вимішати з 320 г «Нутелли», викласти лопаткою на печиво і розрівняти. Поставити на 6 годин у холодильник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні