Нардеп назвала ціну тесту на коронавірус

1
-3
Нардеп назвала ціну тесту на коронавірус
Позафракційна нардеп Ганна Скороход, у якої виявили коронавірус, робила тест ПЛР у приватній клініці, а перед цим експрес-тест показав негативний результат.

Нардеп розповіла, що в перший день хвороби у неї була температура 38, ломота в тілі, сильно боліла голова, пише Українська правда.

Вона поїхала в поліклініку, де їй сказали, що тест на коронавірус робити не потрібно.

На другий день, крім попередніх симптомів, Скороход стала погано відчувати запахи. Вона подзвонила в "швидку", однак там спочатку відмовилися висилати бригаду, проте після фрази про те, що вона народний депутат, передзвонили і запропонували поїхати в інфекційну лікарню в Білу Церкву, де їй можуть зробити тільки експрес-тест на коронавірус, але не більш точний ПЛР.

"Трохи подумавши і порадившись зі знайомими лікарями, вирішила з'їздити в Олександрійську лікарню і таки зробити тест. Тут вже корочка подіяла (скористалася, не приховую), зробили експрес-тести на грип та COVID 19, – негативні. Але відразу попередили, експрес-тест не точний і результат показує на 5-10 день симптоматики. Просила ПЛР, але рішення про його проведення приймається щоранку на нараді лікарів (нарада за тест).

Так само дізналася, що ПЛР бере приватна клініка "Добробут" при виклику невідкладної допомоги. Що я, власне, і зробила", – розповідає нардеп.

Скороход уточнила, що за проведення тесту ПЛР у приватній клініці їй довелося заплатити 4100 грн. Причому нібито сам тест безкоштовний, а плата береться за "виклик і захисні костюми парамедиків".

Нагадаємо, 28 березня Ганна Скороход заявила, що у неї виявили коронавірус COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відчувають падли на собі до чого медицину довели, і це ще з корочкою ..не було б її стало б ще веселіше
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні