--> «Цирк якийсь, а не карантин», ‒ Положинський про блокпости на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Цирк якийсь, а не карантин», ‒ Положинський про блокпости на Волині

4
4
«Цирк якийсь, а не карантин», ‒ Положинський про блокпости на Волині
Відомий український співак, уродженець Луцька Олександр Положинський описав емоції від перетину карантинних постів на Волині.

Співак вважає контроль несерйозним. Про це він зазначив на своїй сторінці у фейсбуці. Передруковуємо допис повністю.

"На в‘їзді в рідну Волинську область мене зупиняє карантинний контроль, – пише Положинський. – Чоловік десять народу, стоять тісною групою, без захисних костюмів, деякі в масках. Зовнішній вигляд масок дає зрозуміти, які вони «свіжі». Питаю в чоловіка, який наближається до мене, чи пройшов він повноцінний тест на коронавірус. Каже, що ні, але «я в масці». Кажу, що така маска не захищає ні мене, ні його. Просить витягнути руку для замірювання температури якоюсь білою штучкою. З першого разу йому це не вдається, просить повернути руку іншим боком. Мені вже стає смішно. Моментальний замір температури показав 35,8. Вдома переміряв - 36,6. Карантинний контроль занижує температуру?

На в’їзді в Луцьк знову контроль. Поліцейський, в бафі замість маски, навіть не подав мені сигналу зупинитися, а жінку без маски з білою штучкою в руках я чекати не став. Ніхто не заперечував.
Цирк якийсь, а не карантин. Здається, такий контроль більш потенційно небезпечний, ніж його відсутність. Бо крім того, що такі контрольні пункти здатні самі розносити заразу, так ще й своєю безглуздою показушністю вселяють думку, що все це геть несерйозно".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сашко, "біла штучка" називається "тепловізор".
Відповісти
Може в каструлях ти непогано розбираєшся, але "тепловізор" трохи інша "штучка"
Відповісти
100% правий. Все робиться "для галочки"...
Можна вийти з "совка", але "совок" з кєрувальників - ніколи. Їм ніхто не казав як потрібно, а в самих Гаджет "розуму" відсутній
Відповісти
Все робиться для піару і списування грошей.Підготовка до виборів."І це серйозно"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні