Шашлики cкасовуються: українців штрафуватимуть за пікніки під час карантину

7
-4
Шашлики cкасовуються: українців штрафуватимуть за  пікніки під час карантину
У Києві проводитимуть інспекції та каратимуть за порушення карантину.

За недотримання карантину киянам загрожує штраф від 17 тисяч до 34 тисяч гривень. Зокрема штрафуватимуть за «відпочинок з шашликами».

Про це написав у Facebook заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Панталєєв.

«У нашому місті 74 особи мають підтвердження інфікування COVID19. Але досі не всі усвідомлюють значення слова карантин і відповідальність. Карантин ‒ це не канікули і не відпустка з шашликами. За його свідоме недотримання ‒ штраф», ‒ написав заступник Кличка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у Луцьку будуть штрафувати? Бо на майданчику на Кравчука між будинками 10 та 12 алкаші кожен день з самого ранку пікніки проводять.
Відповісти
Яким чином вірус буде передаватись при смаженні сімейного шашлика, ця падла може роз*яснити?
Відповісти
Діло не в "сімейному шашлику" на задньому дворі свого приватного будинку в колі рідних (з якими ви разом мешкаєте і перебуваєте цей карантин), а за смаження шашликів в парку/лісі/між гаражів з толпою людей, в колі знайомих і друзів, розумієте?
Відповісти
Все робиться для того щоб тупий плебс стояв у стойлі, і не мекав до можновладців. Конститувція гарантує свободу пересування. Якщо ви з сімєю відпочиваєте на природі, поруч немає людей, дотримуєтеся дистанції,- тоді кого це обходить?
Відповісти
Пішли вони у сраку. Якщо я з своєю сімєю (вдома також ми разом) на природі, то нехай їх не обходить. Порушувати конституцію не треба, свободи пересування ніхто не забороняв. Люди мають це знати
Відповісти
То підіть відразу до Олексанрівської лікарні, зайдіть до хворого на COVID-19, поцілуйтесь. А чого? Конституція гарантує!!!
Відповісти
Хай цей полудурок по вулицям малоліток ловить, а не відпочиваючих за містом сімей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні