На Волині судитимуть голову ОТГ, який погорів на хабарі за землю

0
0
На Волині судитимуть голову ОТГ, який погорів на хабарі за землю
На Волині судитимуть голову ОТГ за одержання неправомірної вигоди.

Посадовцю загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, влітку минулого року слідчі детективи поліції Волині спільно із співробітниками Управління служби безпеки України за процесуального керівництва прокуратури викрили одного із голів ОТГ Іваничівського району в одержанні неправомірної вигоди у розмірі 1 тис. 500 доларів США.

Посадовець вимагав та отримав хабара за виділення земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею 10 га для вирощування плодово-ягідних рослин.

Його обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Кримінальне провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Міру покарання посадовцю визначить суд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні