У ЗСУ показали, як проходять випробування міномета «МП-120»

0
19
У ЗСУ показали, як проходять випробування міномета «МП-120»
За результатами випробувань ухвалять рішення про можливість прийняття міномета МП-120 на озброєння.

На загальновійськовому полігоні поблизу селища Гончарівське, що на Чернігівщині, за участі військових спеціалістів Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки тривають державні випробування дослідних зразків міномета “МП-120”.

Про це передає УНН із посиланням на повідомлення Генштабу ЗСУ у фейсбуці.

“Новий міномет „МП-120“ калібром 120 мм, розроблений українськими виробниками, має на меті замінити радянські аналоги, які були на озброєнні української армії, вітчизняним продуктом з численними доробками”, — йдеться у повідомленні.

За даними Генштабу, міномет “МП-120” призначений для знищення та придушення навісним вогнем живої сили і вогневих засобів противника, розташованих як відкрито, так і в укриттях польового типу, на крутих зворотних схилах висот, в глибоких лощинах, ущелинах та лісах, а також руйнування окопів, траншей і легких дерево-земляних споруд тощо.

“Властивості міномета дозволяють підтримувати механізовані підрозділи в бою, відбивати атаки противника вдень і вночі”, — йдеться у повідомленні.

За результатами випробувань ухвалять рішення щодо можливості прийняття міномета “МП-120” на озброєння до Збройних сил України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні