«Добровільно відмовились від зарплати», – Пуц про водіїв тролейбусів Луцька

10
-7
«Добровільно відмовились від зарплати», – Пуц про водіїв тролейбусів Луцька
Майже сто водіїв тролейбусів, які курсували Луцьком, відправили у відпустку за власний рахунок. На сайті інформують, що працівники добровільно відмовилися від заробітної плати в час карантину.

Ситуацію в коментарі інтернет-виданню "Волинь24" прокоментував генеральний директор КП "Луцьке підприємство електротранспорту" Володимир Пуц.

Зазначимо, що на сторінці підприємства в фейсбуці з'явилася інформація про те, що майже всі водії відмовилися від заробітної плати на час карантину.

"Майже всі водії луцького підприємства електротранспорту відгукнулися на прохання керівництва і взагалі відмовилися від заробітної плати на час карантину", – йдеться в дописі.

В коментарі журналістам інтернет-видання "Волинь24" Володимир Пуц зазначив, що підприємство дійсно зверталося до своїх працівників з проханням піти у відпустку за власний рахунок.

"Можу сказати, що написали такі заяви усі водії підприємства. Їх у нас 96. Лише 1 водій поки не зробив цього. Заяви написані цілком добровільно. Факт того, що керівництво зверталося з такою пропозицією до них, був – тобто було звернення", – прокоментував Володимир Пуц.

Генеральний директор КП "Луцьке підприємство електротранспорту" зазначив, що нині весь транспорт підприємства стоїть, а люди відпочивають у відпустках за власний рахунок.

"Але в будь-який момент ми готові почати працювати", – додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви їм пояснили, що час перебування у відпустці без збереження заробітної плати не входить до страхового стажу, що дає право на пенсію за віком?
Відповісти
А саме керівництво не хоче заяву написати?
Відповісти
Директор перший написав заяву! І без збереження заробітної плати продовжує працювати.
Відповісти
А начальство теж відмовилося?
Відповісти
Хай той пуц сам бере відпустку за свій рахунок, а не виганяє водіїв
Відповісти
Пуц пі@дить як дихає.. В кожного водія мабуть є рахунок в Швейцарському банку з 6-значною цифрою зароблених грошей в ЛТУ, їздячи на рогатому...
Поставив умову: "за забор, або заява", вибір невеликий.
Як могли написати заяву на відпустку хором, коли скасоване транспортне сполучення міськрадою?
Відповісти
Щось мені підказує що той ПУЦ брихун номер один.
Відповісти
Не наганяйте істерики, Пуц взяв відпустку за власний рахунок, при цьому продовжує працювати..
Відповісти
За проханнями трудящихся піднімаємо ціни на продовольство та відмовляємось від зарплати на благо отчізни. А діти поголодають, долг перед усім. Совок якийсь.
Відповісти
Ніхто добровільно не йшов за власний рахунок! Пуц, новий зам Пуца (не знаю як клікон) та ще Віктор Власович клянчили щоб писали за власний рахунок. Були випадки що ляканим погрожували. Заява не писана від руки, вона була надрукована. Ставили тільки дату та підпис. Водії з 19-20 по 3 квітня. Зате керівництво на 7 -8 днів. Іто не всі. Дехто "працює".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні