В ОТГ під Луцьком почали працювати поліцейські офіцери

0
6
В ОТГ під Луцьком почали працювати поліцейські офіцери
У Боратинській громаді розпочинають роботу поліцейські офіцери. Територію 12 населених пунктів обслуговуватимуть дільничні офіцери Микола Парфелюк та Сергій Токарський.

Про це повідомили на сайті Боратинської ОТГ.

Відтепер правоохоронці постійно перебуватимуть на території громади, основні функції поліцейських – проведення системної профілактики злочинів та оперативне реагування на звернення мешканців.

Днями відбулася перша робоча зустріч новопризначених офіцерів із керівництвом громади, на якій обговорили питання забезпечення громадського порядку та окреслили основні напрями подальшої співпраці.

У Боратинській громаді переконані, що взаємодія поліції і громади сприятиме створенню безпечного простору, в якому кожен мешканець почуватиме себе комфортно і захищено, що є одним із важливих стратегічних напрямів розвитку Боратинської громади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні