Волинський аграрій відправив на домашній карантин працівників віком понад 60 років

0
2
Волинський аграрій відправив на домашній карантин працівників віком понад 60 років
Директор ТзОВ «П‘ятидні» Валерій Діброва, який є депутатом Волинської обласної ради, власним прикладом демонструє, як у період пандемії слід провадити соціально відповідальний бізнес.

Валерій Діброва виділив 1 млн 100 тисяч гривень на придбання кисневих концентратів для потреб Волинської обласної клінічної лікарні.

«Враховуючи, як коронавірус шириться світом, це не остання наша фінансова допомога для області», ‒ зазначив аграрій.

Валерій Діброва розповів, що працівники ТзОВ «П‘ятидні», яким понад 60 років, перебувають на домашньому карантині. Підприємство виплачує їм заробітну плату. Аграрій радить усім керівникам підтримати таку ініціативу.

«Якщо виникне гостра потреба, ми будемо доставляти цих досвідчених трудівників у поле, де вони працюватимуть за кермом агротехніки. Подалі від людних місць», ‒ зазначив аграрій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні