На Волині коронавірусом заразилася 7-річна дівчинка. ПОДРОБИЦІ

1
5
На Волині коронавірусом заразилася 7-річна дівчинка. ПОДРОБИЦІ
На Волині коронавірусною інфекцією заразилася 7-річна дівчинка.

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА.

Нагадаємо, COVID-19 виявили у дитини з Луцького району. Це перший підтверджений випадок коронавірусу у Волинській області. Наразі дівчинка не знаходиться у медзакладі, а перебуває на самоізоляції вдома у Луцькому районі.

Як повідомляє ОДА, у понеділок, 23 березня, року мама з дитиною звернулись до сімейного лікаря в амбулаторію. При огляді температура 37,2 , кашель, пульсоксиметрія (насиченість киснем крові) 98%.

Дитині проведено експрес-тести на Грип А і В - результат негативний, сімейний лікар прийняла рішення провести забір для аналізу ПЛР на COVID-19 у дитини і батька. Біоматеріали відразу були відправлені в обласний лабораторний центр.

Ввечері 23 березня температура тіла дівчинки становила 38,2.

Наступного дня, 24 березня, стан дитини був задовільний, температура вранці була 36,7, ввечері - 36,7. Цього ж дня медики отримали позитивний результат ПЛР на COVID-19 у дитини.

Станом на сьогодні, 25 березня, температура у дівчинки – 36,6, стан дитини задовільний.

Згідно стандарту медичної допомоги дитина госпіталізації не потребує, спостерігається сімейним лікарем. Вона ізольована разом з батьками.

"Проводиться робота з контактними особами, за всіма ними буде встановлений медико-санітарний нагляд та рекомендовано самоізоляцію", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тим часом в Липинах в Епіцентрі, люди ,які приїхали з закордону стоять у щільні величезній черзі без масок і кашляють один на одного. Персонал Епіцентра не котролює чергу на вулиці і самі не носять маски.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні