--> На Горохівщині землю, яку після смерті власника ніхто не успадкував, хочуть передати громаді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Горохівщині землю, яку після смерті власника ніхто не успадкував, хочуть передати громаді

0
9
На Горохівщині землю, яку після смерті власника ніхто не успадкував, хочуть передати громаді
Прокурори на Волині наполягають на передачі громаді земельної ділянки вартістю 2 млн гривень.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Горохівський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури Волинської області звернувся до суду із заявою в інтересах держави в особі Мар’янівської селищної ради Горохівського району, аби передати у власність громади земельну ділянку площею 1,9 га вартістю 2 млн. грн.

Факт невжиття селищною радою заходів задля оформлення права власності на не успадковану ніким після смерті власника земельну ділянку прокурори встановили, отримавши відповідні матеріали від органів державної влади та місцевого самоврядування.

Тепер у суді прокуратура домагається передачі земельної ділянки у власність громади, аби вона могла розпоряджатися землею, виділивши її у користування чи власність громадянам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні