У карантин харчуємося вдома: рибний паштет і лінивий «Наполеон»

0
7
У карантин харчуємося вдома: рибний паштет і лінивий «Наполеон»
Салат із крабовими паличками
Дрібно нашаткувати капусту (не м’яти), викласти на дно тарілки, змастити майонезом. Поверх викласти шар сухариків. Змастити майонезом. Далі шарами посічені крабові палички, відварені яйця. Цей салат «любить» багато майонезу.

Гомілки запечені
Курячі гомілки промити, натерти гірчицею або кетчупом «Чилі». Під шкірку кожної акуратно покласти по шматочку твердого сиру. Потім обмотати смужками листкового тіста, але не щільно, щоб смужки не заходили одна на одну. Змазати збитим яйцем і запекти у духовці, щоб тісто стало червоного кольору.

Рибний паштет
Філе оселедця, по 200 г твердого сиру і масла. Сир і масло поставити в морозилку. Потім змолоти разом із оселедцем, додати до смаку томатного соку. Приправити до смаку, вимішати і поставити в холодильник.

Лінивий «Наполеон»
Для коржів: 800 г печива «Вушка».
Для крему: збити 4 яйця, 0,5 скл цукру і 6 ст. ложок борошна. Влити 1 л молока і довести до кипіння. Охолодити і збити зі 150 г м‘якого масла.
Печиво викладати шарами у вистелену стрейч-плівкою форму, премащувати кремом. Зверху торт посипати крихтою з печива. Він має просочитися протягом кількох годин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні