--> У Чернівецькій області зафіксували ще 13 випадків зараження коронавірусом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Чернівецькій області зафіксували ще 13 випадків зараження коронавірусом

0
-2
У Чернівецькій області зафіксували ще 13 випадків зараження коронавірусом
У Чернівцях медики підтвердили коронавірусну інфекцію у ще 13 місцевих жителів.

Про це голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук повідомив сьогодні у відеозверненні на своїй сторінці у фейсбуці, пише УНІАН.

«Ми, на жаль, маємо збільшення кількості інфікованих людей. Це є додатково 13 осіб. Тому, загальна чисельність хворих, інфікованих у Чернівецькій області від першого встановленого випадку становить уже 38 людей», – повідомив посадовець. Він також назвав населені пункти Чернівецької області, в яких зафіксовані випадки COVID-19.

«Найбільше – це село Колінківці (Хотинський район). Там встановлено 12 осіб. У місті Хотині – одна особа. У селі Брусниця Кіцманського району – семеро осіб. У селі Лужани (Кіцманський район) – четверо осіб. У селі Великий Кучурів (Сторожинецький район) – двоє осіб. У селі Їжівці Сторожинецького району – одна особа. У місті Заставна встановлений факт інфікування двох осіб. У селі Юрківці Заставнівського району – одна особа. У селі Кам’янка Глибоцького району – одна особа. У селі Луківці Глибоцького району – також одна особа. У селі Топорівці Новоселицького району – одна особа. І в обласному центрі наразі є двоє інфікованих людей», – сказав голова Чернівецької ОДА.

Як зазначив посадовець, відсьогодні лабораторні дослідження для виявлення коронавірусу в Чернівцях проводитимуться кожного дня.

«Лікарі, інфекціоністи і лабораторний центр будуть відслідковувати і оперативно реагувати, відпрацьовувати всі зразки, які будуть відбиратися за направленням виключно лікарів. Тільки лікарі, які чують про симптоматику, про скарги пацієнтів, уповноважені направляти і ініціювати проведення таких тестів», – сказав Осачук.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок 24 березня зафіксовано 84 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з них 3 летальні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні