Скандал у Eurolab: клініка приховала позитивні тести на коронавірус

1
7
Скандал у Eurolab: клініка приховала позитивні тести на коронавірус
Приватна клініка Eurolab відомого бізнесмена Андрія Пальчевського приховала від санітарних служб інформацію щонайменше про 4 позитивні результати тестів на коронавірус.

Як повідомляють джерела "OBOZREVATEL" у правоохоронних органах, їх здали четверо українців після нещодавних відвідин Куршевеля.

За даними співрозмовника, станом на 23 березня троє з чотирьох пацієнтів перебувають у реанімаційному відділенні Олександрівської лікарні, їхня життєдіяльність підтримується апаратами штучного дихання.

"Формально, тести відправили на повторне дослідження до Німеччини, і вони там дали очікувано позитивний результат. Щоправда, німці відправили відповідь не лише до Eurolab, але й санітарним службам нашої держави. Тому тепер до Пальчевського багато запитань, адже ці всі селебрітіс, вони публічні і не бідні люди, у них охоронці, водії, прислуга, діти, і поки Eurolab протягом 4-х днів приховував дані тестів, чимало людей заражалися. Тепер треба перевіряти десятки людей", – зазначили співрозмовники.

Зауважимо, раніше приватна клініка Eurolab заявила, що має в наявності експрестести для виявлення коронавірусу COVID-19. Вони виявилися дуже дорогими, що вкрай обурило українців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Впевнена на 100% що і у нас ці 2 випадки приховали. Гроші не пахнуть... То ж ясно якщо експрес тест показує плюс, то це є реально плюс, а якщо мінус, то може і не правда. ПЛР покаже. І це всі знають і мовчать.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні