--> Волинь отримала експрес-тести для діагностики коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинь отримала експрес-тести для діагностики коронавірусу

1
6
Волинь отримала експрес-тести для діагностики коронавірусу
На Волинь прибув медичний гуманітарний вантаж із Китаю.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Від ранку представники Волинського регіонального оперативного штабу
з питань реагування на надзвичайну ситуацію медико-біологічного характеру оглядають вантаж. Наразі область отримала експрес-тести та тести методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР), захисні костюми та маски для медперсоналу.

За словами заступниці голови Волинської ОДА Тетяни Щербак, сьогодні, 24 березня, отримані тести методом ПЛР перевірять та протестують у Волинському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров’я. Після цього тести з Китаю планують використовувати для діагностики захворювання на коронавірусну інфекцію в обласному центрі.

«Таким чином, ймовірно, ми зможемо у Луцьку робити аналізи, які до цього часу робили, надсилаючи забірні зразки у столичну вірусологічну лабораторію. А це значно пришвидшить встановлення діагнозу та весь процес лікування хворих, які звертаються зі скаргами на стан здоров’я», - підсумувала посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це комунiстичне .
А де тести з канади , вiд галичан ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні