У карантин харчуємося вдома: чебуреки і куліш

0
12
У карантин харчуємося вдома: чебуреки і куліш
Куліш із грибами
Жменю грибів замочити на ніч, можна взяти печериці. Склянку пшона залити окропом, перемішати і через 5 хвилин п'ять злити. В каструлю викласти пшоно, гриби, залити трьома склянками води і поставити на вогонь.
Тим часом готуємо засмажку: цибулю і моркву обсмажити на олії, наприкінці додати 1 ст. ложку борошна. Додаємо засмажку, щойно звариться крупа. Тоді ж страву посолити і додати приправи.

Чебуреки
200 г сиру, 1 сире яйце, склянка кефіру, борошно. Замісити еластичне тісто, щоб не липнуло до рук. Начинка на ваш смак: голландський сир із вареною ковбасою, фарш, цибуля з сирими яйцями.

Фаршировані кульки
0,5 кг курячого філе, 1 яйце, приправа або кубик бульйону. Відварене м‘ясо перемолоти, додати яйце і приправу. Вимішати і сформувати невеличкі кульки.
Тісто: збити 2 яйця, додати 0,5 л кефіру, дрібку соди, сіль і борошно. Тісто має бути як густа сметана. Занурювати кульки і обсмажувати в киплячій олії Подавати до столу з часниковою підливою.

Гарбузові пиріжки
Гарбузову м‘якоть покраяти і відварити у воді. Зцідити і потовкти, долити зціджену воду, має вийти 1 л. Додати 1 скл цукру, 0,5 скл олії, 50 г дріжджів, дрібку солі, ваніль, корицю. Борошна всипати стільки, щоб вийшло нетуге тісто. Відставити, щоб підійшло.
Можна формувати плетінки або ж булочки з родзинками чи начинкою. Змащувати збитим яйцем і випікати півгодини при t 180 градусів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні