На Прикарпатті в інфекційній лікарні померла жінка з підозрою на коронавірус

0
-4
На Прикарпатті в інфекційній лікарні померла жінка з підозрою на коронавірус
23 березня в Івано-Франківській обласній інфекційній лікарні померла 65-річна жінка.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків. За його словами, є підозра, що вона була хвора на коронавірус, повідомляє Суспільне.

Жінка – жителька села Чукалівка, що поблизу Івано-Франківська. Її аналізів надіслали до Києва, результати будуть завтра.

"Співчуття рідним померлої. Будемо сподіватися, що коронавірус все-таки не підтвердиться. Також сьогодні в одну із поліклінік міста звернулася людина із явними симптомами. Її госпіталізували в інфекційну лікарню. Разом із хворим було троє членів родини. Хотілось би знову звернутись до усіх, хто повернувся з-за кордону: не дотягуйте до складної форми. Звертайтеся до лікарів в онлайн режимі, кожна поліклінка має гарячу лінію", – сказав Руслан Марцінків.

До слова, 22 березня на Прикарпатті зареєстрували ще трьох хворих на коронавірус. Це вже п'ять лабораторно підтверджених випадків зараження COVID-19.

Перше захворювання на Прикарпатті підтвердили 19 березня. Жителька Івано-Франківська, якій було 56 років, померла в інфекційній лікарні 17-го березня. 21-го березня вірус виявили у 29-літньої тисменичанки, яка напередодні повернулася із Франції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні