Нацбанк пропонує вивести з-під карантину обмінники і ломбарди

2
2
Нацбанк пропонує вивести з-під карантину обмінники і ломбарди
Національний банк звернувся до Кабінету Міністрів з пропозицією дозволити всім небанківським фінансовим установам надавати свої послуги під час дії введених обмежувальних заходів.

Про це йдеться на сайті НБУ.

З 17 березня Кабінет Міністрів припинив роботу підприємств, діяльність яких передбачає приймання відвідувачів. Це обмеження не поширюється на банки та страхові компанії, однак поширюється на інші небанківські фінустанови (пункти обміну валют, фінансові компанії, кредитні спілки, ломбарди та ін.).

"Сьогодні послуги з обміну валют, переказу коштів, небанківського кредитування, інші послуги небанківських фінустанов користуються значним попитом у населення. Тому Національний банк пропонує Уряду внести зміни до постанови №211 від 11 березня, дозволивши надання всіма фінансовими установами послуг під час дії обмежувальних заході", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що це дозволить забезпечити безперебійність надання фінпослуг всім громадянам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Особливо ломбарди, щоб люди віддали кровопивцям назавжди за копійки все, що мають. Щоб не померти зголоду.
Відповісти
Краще б відкрили магазини з засобами особистої гігієни, такі як Єва, Ватсонс та інші. А то так скрізь закликають дотримуватись чистоту, миючи все дезінфекторами і миючими засобами, а магазини, де їх можна купити закрили!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні