Луцькводоканал просить платити за водопостачання більше, аніж нараховано

3
-1
Луцькводоканал просить платити за водопостачання більше, аніж нараховано
Впровадження карантинних заходів негативно впливають на платіжну здатність споживачів, зменшують активність суспільства, що ставить «під удар» КП «Луцькводоканал».

Про це заявили на підприємстві "Луцькводоканал".

"Боротьба з коронавірусом об’єднує людей і хвилює кожного. Однак в умовах карантину не менш важливим є стабільне і безперебійне водопостачання. Проте впровадження карантинних заходів негативно впливають на платіжну здатність споживачів, зменшують активність суспільства, що ставить «під удар» КП «Луцькводоканал»", – йдетья
у повідомленні підприємства.

"Усупереч падінню рівня та своєчасності оплат споживачів, підприємство «Луцькводоканал» повинне працювати на повну потужність, як підприємство критичної інфраструктури, від якого залежить наявність води в кожні домівці під час карантину.

Тому звертаємось до громадян, які мають доступ до банківських онлайн-платежів для оплат за комунальні послуги та до особистого кабінету КП «Луцькводоканал» – просимо своєчасно оплачувати послуги водопостачання. За можливості, просимо вносити авансові кошти, оплачувати рахунки своїх рідних і близьких, які не мають можливості здійснювати розрахунки онлайн. Від вашої сумлінності залежить діяльність підприємства", – йдеться у зверненні Луцькводоканалу.

Окремо Луцькводоканал звернувся до представників бізнесу, яким додатково будуть направлені рахунки-повідомлення – здійснювати авансові платежі, по можливості, вносити більші суми, ніж зазначено у рахунках, мовляв послуги водопостачання на сьогодні дешеві.

"Попри те, що на період карантину споживачі не звільняються від своєчасної оплати за послуги водопостачання і водовідведення, а лише не буде нараховуватися пеня, від своєчасної оплати, як ніколи раніше, залежить стабільне і своєчасне надання послуг водопостачання і водовідведення", – йдеться в повідомленні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото хай недопад,.... - і платить.
Відповісти
Хай палиця не візьме оренду за карантин коли все позакривав і з недопадом спонсорне. За що люди мають жити? Деятелі.
Відповісти
Я б і не відмовився трохи більше заплатити,але цей канал стільки раз об+бав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні