У Луцьку мешканці багатоповерхівки влаштували толоку. ФОТО. ОНОВЛЕНО

2
7
У Луцьку мешканці багатоповерхівки влаштували толоку. ФОТО. ОНОВЛЕНО
У Луцьку з ініціативи голови ОСББ Володимира Шишкіна жителі багатоповерхівки влаштували толоку, щоб прибрати сміття та пообрізати сухі гілки дерев.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання "Волинь24".

Облаштувати прилеглу територію вийшли 5 мешканців п’ятиповерхового будинку на Перемоги, 13. Активісти об’єднали зусилля, щоб очистити вулицю від сухого гілля та порослих дерев.

Небайдужі також прибирали тротуари та згрібали сухе листя. Адже завдяки власній ініціативності та готовності співпрацювати люди будуть мешкати у чистому та цивілізованому місті.

ОНОВЛЕНО о 13:02

Як повідомив у коментарі інтернет-виданню "Волинь24" голова ОСББ Володимир Шишкін, прибрати територію двору і зрізати гілки аварійних дерев мешканців змусила нагальна потреба. Участь у прибиранні взяли 5 чоловік, тож насправді це не була толока.

На першому поверсі п'ятиповерхівки працює магазин, у якому продають спиртне. Любителі оковитої використовують двір для розпиття спиртних напоїв. Мешканці будинку неодноразово викликали патрульну поліцію, аби втихомирити порушників громадського спокою.

Щоб унеможливити надалі такі дії, місцеві жителі вирішили знести лавку, яку використовують любителі оковитої. Заодно прибрали двір від порожніх пляшок, перекопали витоптану ділянку, обрізали гілля дерев, що нависало над доріжкою і несло потенційну загрозу перехожим.

"Дерева аварійні, ми це зафіксували, – каже Володимир Шишкін. – Ми злякалися вітру, тому що обіцяли зміну погоди. У нас всього у дворі шість дерев. Ми спиляли тільки те, що над головами в людей. Через наш двір йде доріжка до пологового будинку і обласної лікарні. Люди постійно ходять. Тож ми подбали про їхню безпеку. А тепер нас ще й критикують за це, мовляв, порушили правила карантину. Жодних правил ми не порушували".

Фото Петра КРИВОШЕЯ











Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодцi толочанцi !
Відповісти
Гарне слово Толока.
Мешканцям респект!
на ще один прибраний двір стало більше
покі самі для себе красоту / порядок не наведем то діла не буде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні