Поліція викрила осіб, які обікрали склад у селі на Волині

0
4
Поліція викрила осіб, які обікрали склад у селі на Волині
У Іваничівському районі поліція викрила осіб, які скоїли крадіжку із складського приміщення.

Про це повідомили на сторінці Іваничівського відділення поліції.

Поліцейські Іваничівського відділення поліції встановили осіб правопорушників, які в період часу з 20.01.2020 року по 04.03.2020 року шляхом пошкодження стіни у складському приміщенні в с. Бужанка, скоїли крадіжку електроінструментів.

Ними виявилися 20 річний та 24 річний жителі Іваничівського району. Внаслідок крадіжки потерпілому було заподіяно матеріальної шкоди на суму близько 5000 гривень.

За скоєння крадіжки зловмисникам загрожує, зокрема, до шести років позбавлення волі. Обом громадянам слідчі оголосили про підозру у скоєнні злочину передбаченого ст.185 ч.3 Кримінального Кодексу України «Крадіжка», санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Тривають слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні