У Ковелі в соборі можна подати онлайн-записки за здоров’я та за упокій

0
1
У Ковелі в соборі можна подати онлайн-записки за здоров’я та за упокій
У Ковельському деканаті Волинської єпархії ПЦУ повідомили про те, як в умовах карантину у Ковелі працює Благовіщенський собор.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook настоятель Благовіщенського собору Василь Мичко.

«Молитва у храмах Православної Церкви України лунає: наші священники звершують богослужіння та Таїнства, дотримуючись карантинних приписів та дбаючи про паству. Ми розділяємо з усіма вами це випробування і тягарі обмежень, прагнемо зробити все можливе, аби кожна людина почувала себе духовно затишно», - пише чоловік.

«У зв'язку з пандемією коронавірусу благословляється перебувати в храмі не більше 10-м вірянам. В храмі працює озвучення. Кожен може зайти до храму, поставити свічку, подати записку за здоров'я або за упокій, після цього виходимо на церковне подвір'я, у храмі або на вулиці стоїмо дотримуючись дистанції і перебуваємо у щирій молитві. Сповідь загальна, причастя за правилами древньої церкви, покладаючи причастя в руки причасника. (щоденно у ранковий час з 8:30-11:00). Перед причастям руки обробляємо антисептичним засобом. Храм постійно прибирається, ікони протираються спецзасобами», – йдеться у дописі.

У Благовіщенськиому соборі також можна у телефонному режимі подати записки за здоров’я та за упокій.

«Також на час карантину можна подати записки за здоров’я та за упокій у Благовіщенському соборі м. Ковель в онлайн-режимі. Тож тепер у вас є можливість, залишаючись вдома, дистанційно надіслати о.Василю або о.Михаїлу особисто на вайбер, чи по телефону чи іншим доступним способом записку з іменами близьких, молитву за яких буде обов’язково звершено у храмі щоденно», – зазначив Василь Мичко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні