В Україні виявили нових 16 випадків коронавірусу, – Кузін

0
-3
В Україні виявили нових 16 випадків коронавірусу, – Кузін
В Україні, 22 березня, зафіксували ще 16 випадків захворювання на Covid-19. Таким чином загальна кількість випадків збільшилась з 47 до 63. 22 людини перебувають у важкому стані.

Про це повідомив виконувач обов'язків гендиректора Центру громадського здоров'я Ігор Кузін в ефірі одного з телеканалів. Він не уточнив, у яких саме регіонах України зафіксували нові випадки, - передає24Канал.

За його словами, станом на вечір неділі в Україні загалом є 645 підозр і 63 підтверджених випадки зараження коронавірусом.

Кузін також зазначив, що за останню добу зафіксовано 114 підозр на коронавірус.

Відзначимо, що сьогодні в Україні поширили фейк про одужання від коронавірусу. Найдивніше, що інформацію оприлюднив офіційний Центр громадського здоров'я.

Мовиться про повідомлення про те, що у Чернівецький області нібито одужали від коронавірусної інфекції 8 нових пацієнтів. Через деякий час Чернівецька ОДА і МОЗ спростували це.

Згодом у МОЗ пояснили, що у 8 людей було зафіксовано підозру на Covid-19. Для отримання остаточного результату їм було зроблено 2 повторні тести на коронавірус, які були негативні. У цих людей не виявлено коронавірусної інфекції.

У яких областях України зафіксовані випадки зараження коронавірусом: (попередні дані ЦГЗ)
Дніпропетровська область;
Донецька область;
Житомирська область (1 летальний);
Івано-Франківська область (1 летальний);
Київ;
Київська область;
Львівська область;
Тернопільська область;
Чернівецька область (1 летальний).

Головне фото - ілюстративне.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні