Перелом кісток та рвані рани: волинянин травмувався під час роботи на заводі

0
2
Перелом кісток та рвані рани: волинянин травмувався під час роботи на заводі
На підприємстві «Нововолинський ливарний завод» під час роботи травмувався працівник.

Про це відомо з ухвали Нововолинського міського суду від 12-го березня, яка міститься в Єдиному державному реєстрі судових рішень, пише "Буг".

Це відбулося 3-го березня близько 13:00 на підприємстві «Нововолинський ливарний завод», за адресою вулиця Луцька, 29. Cлюсар-ремонтник ПРАТ “НЛЗ” під час робіт із стропування та увязення вантажу масою до 5 тон, що відбувалося на території двору заводу, внаслідок раптового зміщення напівмоста крана, був притиснутий до іншого напівмоста. Чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді множинних переломів кісток таза, рваних забійних ран колін.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 271 КК України – порушення вимог законодавства про охорону праці.

Слідчим у ході огляду місцевості було вилучено журнал реєстрації інструктажів із питань охорони праці, копію робочої інструкції слюсаря ремонтника, копію робочої інструкції стропильника, копію журналу реєстрації вступних інструктажів із питань охорони праці. Суд накласти арешт на тимчасове вилучене майно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні