На Волині 11 хворих із підозрою на коронавірус

0
0
На Волині 11 хворих із підозрою на коронавірус
У Рожищенському, Іваничівському, Луцькому районах – 11 хворих із підозрою на коронавірус.

Про це пише газета Волинь.

На ранок 22 березня в області є одна особа, в якої експрес-тест показав позитивний результат, однак остаточні висновки щодо зараження зробити можна буде лише після лабораторного підтвердження методом ПЛР, повідомив начальник управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Ігор Ващенюк.

За словами посадовця, в області на сьогодні є приблизно 100 штук експрес-тестів. Ці засоби бувають двох типів, у розпорядженні волинських лікарів – такі тести, які можуть розпізнати хворобу лише на 7-8 день з початку її перебігу.

Наступного тижня надійде нова партія експрес-тестів, тоді й можна буде одержати реальнішу картину із поширенням коронавірусної інфекції в області.

Станом на 10 годину ранку 22 березня в області загалом зареєстровано 11 осіб із підозрою на коронавірус. Це стільки ж, як було вчора, сказав заступник начальника управління охорони здоров’я Валерій Руцький.

Окрім двох пацієнтів у Волинській обласній інфекційній лікарні, є хворі з підозрілими симптомами у Рожищенському, Іваничівському, Луцькому районах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні