В автобусі побили пасажира і виволікли за ногу на вулицю. ОНОВЛЕНО

4
5
В автобусі побили пасажира і виволікли за ногу на вулицю. ОНОВЛЕНО
Увага! Служба безпеки України заявляє, що це відео не стосується карантину.

Кіберфахівці встановили, що цей конфлікт насправді був зафіксований значно раніше і жодним чином не пов’язаний із коронавірусом (хоча й не красить учасників ситуації).

Інцидент нібито стався у Львові (хоча спочатку мова йшла про Вінницю), де пасажири автобуса напали на чоловіка в салоні. Інтернет-ресурс "РБК Україна", на який посилалося інтернет-видання "Волинь24", уже видалив новину зі свого сайту.

Конфлікт і брутальні дії в громадському транспорті зняли на відео, після чого ролик пішов у мережу.

На кадрах видно, як на чоловіка з кулаками накинувся один з пасажирів – потерпілий отримав удар в обличчя. Після цього його схопили за ногу і стали тягнути на вулицю із салону. Нещасний схопився рукою за поручень і пручався, але в підсумку його таки виволокли з транспорту на зупинку, де бійка продовжилася.

Очевидці події розділилися на дві сторони – одні вимагали від чоловіка покинути автобус, а інші закликали припинити його бити.

Подивитися відео інциденту в автобусі можна за цим посиланням (попереджаємо – присутня нецензурна лайка і сцени насильства!).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але на відіо не видно чи кашляв він, чи там стався інший конфлікт.
Відповісти
А в церквах, напевно, лоби в кров в поклонах розбивають та рукави, хрестячись, до дір протирають. Християни, блін
Відповісти
Кашляєш - сиди вдома, а не в натовп прешся.
Відповісти
Чому під час карантину працюють підприємства які не є екстреними службами і люди вимушені їхати на роботу в обмеженій кількості транспорту?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні