В окупованому Криму вперше виявили коронавірус

0
3
В окупованому Криму вперше виявили коронавірус
Перший випадок захворювання коронавірусною інфекцією підтвердили в окупованому Криму.

Про це повідомив так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов у Facebook.

Як зазначається, першим хворим став місцевий житель, який нещодавно повернувся з Франції. За словами Аксьонова, чоловік перетинав так званий "державний кордон РФ" в автомобільному пункті пропуску. Однак під час перетину кордону хворий не повідомив про своє перебування у країнах, де зафіксовано COVID-19.

"Із симптомами ГРВІ він був госпіталізований до медичного закладу за місцем проживання з дотриманням всіх заходів інфекційної безпеки, в окремий бокс. Результат підтверджений в установленому порядку. Пацієнт отримує необхідне лікування відповідно до чинного протоколу Міністерства охорони здоров'я", - зазначив Аксьонов.

За попередньою інформацією, пацієнт перебуває у стані середньої тяжкості.

Окрім цього, вже було визначено коло осіб, з якими контактував інфікований на території півострова. Наразі ці особи були відправлені на ізоляцію під наглядом медиків.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні