В Україні вирішують питання харчування військових через карантин

0
-5
В Україні вирішують питання харчування військових через карантин
Міноборони переводить певну кількість військових частин на харчування за каталогом, інші будуть харчуватись з використанням аутсорсингу.

Через карантин суб’єкти господарювання відмовляються укладати контракти в рамках аутсорсингу. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Міноборони.

“Керівництвом Міністерства оборони та командуванням Збройних Сил України було прийнято рішення щодо переводу на систему харчування за Каталогом певної кількості військових частин. Усі інші харчуються з використанням аутсорсингу. Це система, яка передбачає повний цикл дій суб’єкту господарювання від закупівлі продуктів до подачі готової їжі на стіл. Сьогодні ми вимушені констатувати факт відмови деяких суб’єктів господарювання в рамках аутсорсингу від укладання контрактів, що спричинено карантином”, - повідомили у пресслужбі.

Вказано, що керівництво Міноборони та ЗСУ оцінило ризики і внесло на розгляду уряду проект змін до Закону України "Про Державний бюджет", в частині щодо врегулювання питань організації, проведення торгів та укладання контрактів для своєчасного та якісного харчування військовослужбовців.

“Окрім того, у Міністерстві оборони України проведено переговори з суб’єктами господарювання та прийнято рішення у найкоротші терміни внести зміни до відповідних регламентних документів та провести процедури закупівель послуг з харчування за Каталогом продуктів усіх військових частин відповідно до наданої потреби”, - зазначили у пресслужбі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні