Волинський юрист розкритикував чиновників, які роблять селфі у масках

13
15
Волинський юрист розкритикував чиновників, які роблять селфі у масках
Луцький юрист та волонтер Василь Нагорний висловив обурення з приводу того, що представники влади фотографуються (і показують фото у соцмережах) під час пандемії коронавірусу в захисних масках, в той час, коли пересічні лучани не мають можливості їх придбати.

Думку з приводу ситуації він висловив на своїй сторінці у фейсбуці.

Друкуємо допис Василя Нагорного не змінюючи:

"Може ще наживу кількох ворогів, але одним менше – одним більше. От ви, пани чиновники, коли виставляєте в фейсбук свої фото в модних масках, і закликаєте носити всіх маски, вважаєте, що народ почне вам аплодувати.

Люди й так знервовані до межі: війна, коронавірус, паніка. Карантинні обмеження, долар, втрата роботи в багатьох – все це й так трохи тисне на психіку пересічним.

І якщо ви десь собі закупили маски (хоча я думаю, що вам їх видали безкошовно за кошти з податків цих же людей, які "трішки" нервують), то не драконьте тих, хто бігає від аптеки до аптеки і читає оголошення про відсутність масок і спирту.

Ви думаєте – це ви показуєте, як дбаєте за людей, підказуєте, як діяти, бо всі тупі і не хочуть маски носити? ( не залежно від того помагають вони чи ні) Дбати за людей, це коли працівники одного з банків на Волині їздять на роботу і з роботи на таксі за рахунок роботодавця.

Їздять всі: від керівника до прибиральниці. І ніяких фото в фейсбуці вони не виставляють.

Дбати – це коли керівник фірми просить своїх працівників подати списки, в кого є батьки віком за 60 років або хворі члени родини, щоб надати допомогу, в разі потреби. Дбати – це коли, керівник установи відмовився отримувати свою маску, допоки його підлеглих ними теж не забезпечать", – написав волонтер.

На головному фото – луцькі депутати-свободівці селфляться у масках на позачерговому засіданні сесії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взагалі ці маски хоча б захищають від вірусу? Чи це так історія.... купити маску щоб була...хоча очі, то не захищені!
Відповісти
Браво!!!!!!!
Відповісти
До цієї компашки Вітіва бракує.Тільки він від них на голову вище.Він обласний депутат.
Відповісти
Смерті, блядь, бояться. Вважають, що без них Земля не буде вертітись.
Відповісти
Ви не переживайте, ці рила, що вибираються з року в рік всім надоїли... це зарбітчани на крові, на незазахищеності, на короновірусі, хїм пофіг. Вогни в Луцьку не закривають пивбази, перукарні, мийки, СТО., кавярні, їм насрать на нас.. Ще довго буднмо це гімно вигребати... Ви молодець.
Відповісти
Повністю Згідний в Ковелі аналогічна ситуація. масок немає....
Відповісти
Красавчик, під кожним словом підписалася б
Відповісти
А перед виборами стояло декілька десятків наметів брендованих з яких видавали політичної макулатури сотні тон тільки для того щоб ми їх вибирали. Чому не стоять намети, чому не роздають маски безкоштовно?
Відповісти
З їхнім діагнозом не маски одягати. Дебілізм маскою не виліковується.Не ображайтесь на хворих.
Відповісти
Свободівці вміють тільки ганьба кричати і воювати з дітьми!Шановні волиняни,коли вже перестанете голосувати за цю партію вічних хероїв-патрійотів! Може хоч ця біда покаже хто є хто!
Відповісти
Браво і молодець. Саме такі люди адекватно сприймають ситуацію а не горе влада яка породжує масовий психоз
Відповісти
Я пенсіонер-інвалід.. І мене особисто це селфі свободівців з масками ніяк не заділо тому що месадж селфі " Не встидайтесь носити маски!-Ми теж носимо" Тому шановне панство не ведіться на всяку всячину що вам хочуть вкласти в мізки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні