У Луцьку 48 автобусів довозять медпрацівників на роботу, – міськрада

0
17
У Луцьку 48 автобусів довозять медпрацівників на роботу, – міськрада
П’ять адміністративних протоколів за порушення правил карантину склали працівники Луцького міського відділу поліції на продавців та посадових осіб торговельних закладів, які недотримуються рішення міської ради щодо карантинних обмежень.

Про це сьогодні стало відомо на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка відбулася в режимі відеозв’язку.

Окрім того, правоохоронці працюють на дитячих майданчиках, де проводять роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог карантину.

Інформацію про карантинні заходи озвучували й рятувальники. Містом курсував службовий автомобіль Державної служби України з надзвичайних ситуацій та озвучував інформацію про необхідність залишатися вдома під час карантину.

Патрулюють містом й інспектори департаменту муніципальної варти. Вони перевіряють чи всі заклади, які повинні бути зачинені на період карантину, дотримуються інструкцій. Виявили кілька порушників, які змінюють вивіски на магазинах під продуктові та продовжують працювати.

Начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін повідомив, що загалом в Україні лабораторно підтверджено 26 випадків захворювання на COVID-19, з яких - 3 летальні. В Луцьку коронавірусу немає. Чотири особи з підозрою перебувають у Волинській обласній інфекційній лікарні, очікуючи результатів з Києва.

Питання довозу працівників медичних закладів на роботу у Луцьку вирішено. До цього процесу залучено 48 автобусів. Планують також долучити тролейбуси.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні