На Волині завершили ремонт дороги біля сіл Переспа та Козин. ФОТО

0
4
На Волині завершили ремонт дороги біля сіл Переспа та Козин. ФОТО
Підрядне підприємство ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" завершило роботи з влаштування вирівнюючого шару дорожнього одягу на всій протяжності об'єкта поточного середнього ремонту км 117+000 – км 125+000 автодороги державного значення М-19 Доманово (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест).

Про це інформує Служба автомобільних доріг області.

Ремонт цієї ділянки автошляху М-19 розпочався у 2019 році. Торік весь комплекс робіт, передбачених проєктно-кошторисною документацією, було виконано на відрізку протяжністю 2.6 км (км 122+600 – км 125+000).

Цьогоріч дорожники продовжують відновлювати ділянку від км 117+000 до км 122+600, рухаючись у напрямку Ковеля.

Роботи на об'єкті стартували 28 лютого, а вже сьогодні 5,4 км автошляху М-19, зокрема у межах населених пунктів Переспа та Козин Рожищенського району, де поверх спершу влаштованої 15-сантиметрової основи зі щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом, укладено 10-сантиметровий вирівнюючий шар з крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

На цьому ремонтні роботи на проїзній частині не закінчуються.

Наступний етап – влаштування п’ятисантиметрового верхнього шару дорожнього покриття зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

До нього підрядник приступить по завершенню робіт з облаштування узбіч. Нині "Луцькавтодор-Сервіс" активно над цим працює, досипаючи грунт на обочини.

Наразі узбіччя дороги М-19 на ділянці км 117+000 до км 122+600 нижчі за рівень прилеглої крайки проїзної частини на 25 см.

Враховуючи тимчасову відсутність на цій ділянці дорожньої розмітки та дорожніх знаків (їх встановлять після завершення вищевказаних робіт на об'єкті,) водіїв просять бути максимально уважними та обережними, проїжджаючи автошляхом М-19 повз населені пункти Переспа і Козин, та не нехтувати правилами дорожнього руху, насамперед щодо допустимого швидкісного режиму і обгону.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні