Із Польщі приїхали два потяги з евакуйованими українцями. ФОТО. ВІДЕО

5
2
Із Польщі приїхали два потяги з евакуйованими українцями. ФОТО. ВІДЕО
У Львівській області, на кордоні з Польщею, співробітники Держприкордонслужби з представниками санітарно-карантинного підрозділу зустріли евакуаційні поїзди.

Ними уже повернулось більш як 1150 наших співвітчизників, повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначимо, що відповідно до рішення Уряду України, пункти пропуску наразі тимчасово закриті для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного та автобусного сполучення. Однак державні органи організовують спецрейси, яким із-за кордону повертаються українці, а до своїх країн іноземці. Такі рейси уже активно здійснюються літаками, а відсьогодні і поїздами. Вони були організовані спільними скоординованими зусиллями Міністерства інфраструктури, Міністерства закордонних справ та Укрзалізниці.

Перший такий поїзд прибув в пункт пропуску «Мостиська-залізнична станція» після 4-ї ранку. Ним прибуло більше 750 українців та один іноземець, який має посвідку на проживання. До вагонів піднялися прикордонники та представники санітарно-карантинного підрозділу. Усім пасажирам виміряли температуру. Крім температурного скринінгу та опитування про стан здоров’я, усім роздали пам’ятки. Кожен прибулий підписав добровільну згоду на проведення протиепідемічних та профілактичних заходів.

Після 7-ї ранку в пункт пропуску прибув ще один поїзд, яким приїхало майже 400 українців та теж один іноземець. Їх оформлення відбулося за таким самим механізмом.

Варто наголосити, що в усіх прибулих температура тіла була в межах норми, скарг на самопочуття не надходило.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
приперлись, привезли чергову порцію вірусу, бо в польші треба за гроші лікуватись, а в україні будуть вимагати безкоштовного лікування,хоча податки вони не платять в Україні
Відповісти
брехня що всі здорові, без температури.
Відповісти
Ну тепер варто очікувати погіршення епідеміологічної ситуації.
Відповісти
Необхідно, щоб всі 14 днів провели в повній ізоляції від суспільства в санаторіях, як в Нових Санжарах. Щоб не ходили по містах і селах, не розносили інфекцію. Це влада повинна організувати
Відповісти
Всіх привезених на примусову повністю ізольовану обсервацію,і ніяких винятків!Бо невідомо хто і що на собі привіз,і може незнаючи заразити всю свою родину,і так далі рознести!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні