Лікар Волинської обллікарні здав тест на коронавірус

1
2
Лікар Волинської обллікарні здав тест на коронавірус
Завідувач відділення пульмонології Волинської обласної клінічної лікарні Олег Яковенко захворів на ГРВІ та здав тест на COVID-19.

"Сиджу вдома на лікарняному в ізоляції!" - написав лікар у фейсбуці.

Він описав свої симптоми та лікування:

"День перший. В кінці дня з’явилась загальна слабість, біль в м’язах, сухість слизових носоглотки, кон’юнктивіт, головний біль, підвищення температури до 38.9. В іншому без особливостей.

День другий. Загальний стан покращився, температура 37, відмічалась загальна слабість, біль м’язах, втома, кон'юнктивіт, катаральні симптоми.

День третій. Загальний стан покращився, залишається загальна слабість, втома після навантаження, кон'юнктивіт, катаральні симптоми, періодично озноб.

День четвертий. Загальний стан покращився, залишається загальна слабість, втома після навантаження, перодично озноб.

Обстежився на ПЛР до грипу та COVID-19, чекаю на результат, від госпіталізації в інфекційне відділення відмовився! Будуть експрес тести, тоді зможу обстежити всю родину!

Дружина також захворіла, з першого дня хвилеподібна температура до 38-39, періодичний кашель з візингом, загальна слабість, кишкові розлади. Загальний стан на сьогодні з позитивною динамікою в лікуванні, про те спостерігається періодичний кашель, загальна слабкість з втомою після навантаження, періодичне, хвилеподібне, підвищення температури з ознобом!

У сина був сухий кашель та головний біль, загальний стан на сьогодні задовільний, періодично сухий кашель. В доньки в анамнезі були кишкові розлади, респіраторні симптоми відсутні, загальний стан задовільний.

Лікування: Озельтамівір, Парацетамол по потребі, постійно промиваємо носоглотку содовим розчином, їмо легку їжу, багато вживаємо рідини, мінімум надмірного фізичного навантаження. Сидимо всі вдома на карантині!"

Лікар зазначив, що за останні два тижні контактував із великою кількістю людей. Наразі чекає на результат тесту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Швидкого одужання всій родині!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні