--> Суворий карантин у Луцьку: що ще закриють у місті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Суворий карантин у Луцьку: що ще закриють у місті

1
0
Суворий карантин у Луцьку: що ще закриють у місті
У Луцьку на карантин закриють ще низку закладів.

Про це стало відомо у четвер, 19 березня, на позачерговому засіданні сесії Луцької міської ради.

Зокрема, депутати внесли зміни до рішення міської ради «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у м. Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19».

Так, до переліку закритих закладів увійшли: магазини автозапчастин, побутової хімії, техніки та засобів мобільного зв’язку, будівельних магазинів, крім роботи з доставки товару.

Також заборонять роботу закладам побутового обслуговування: салони краси, сауни, лазні, косметичні кабінети, кабінети масажу, тату-салони. До переліку не увійшли установи із забору аналізів та проведення лабораторних досліджень.

«Для усіх підприємств, установ, закладів, що не відносяться до переліку, зобов’яжуть облаштувати розмітку, аби відстань між відвідувачами була не менше 1,5 метра, встановити засоби для дезінфекції, видавати кожному покупцю рукавички, якщо дезінфекторів немає, а також дотримуватися правила, щоби на 15 «квадратів» був лише 1 відвідувач», – зауважив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк.

Попри заборону роботи магазинів автозапчастин, працюватимуть СТО, шиномонтажі та мийки.

Депутати Луцької міської ради підтримали цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ткачук пролоббіював СТО, без автозапчастин.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні