У Луцьку поліція перевіряє громадські заклади на дотримання карантину. ФОТО

0
3
У Луцьку поліція перевіряє громадські заклади на дотримання карантину. ФОТО
Патрульна поліція працює в посиленому режимі та перевіряє громадські заклади міста Луцька.

"Ми готові до якісного виконання поставлених задач у період карантину та інших заходів, спрямованих на збереження життя й здоров’я наших громадян", – інформує пресслужба патрульних Волині.

Екіпажі патрульних забезпечені необхідними засобами захисту, адже перебувають у постійному контакті з людьми.

Лучан просять по можливості не залишати свого місця проживання, турбуватись про тих, хто потребує допомоги, та в разі потрібності допомоги поліції звертатись на скорочений номер 102.

Також нагадують, що у Волинському обласному центрі екстренної медичної допомоги запроваджена «гаряча лінія», де волиняни можуть отримати відповідь на усі запитання щодо алгоритму дії у випадку підозри на коронавірус, та будь-якого питання, пов’язаного із цим, номер «гарячої лінії»: (0332) 77 65 84 та (0332) 77 65 82

У будь-якому випадку патрулЬні відреагують та нададуть необхідну допомогу.

Нині особливий акцент патрульні ставлять на дотриманні заходів щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції та посиленні публічної безпеки і порядкую.

Зокрема, перевіряють чи курсує громадський транспорт та чи зачинені на карантин громадські заклади.

Ринки, автостанції, залізничний вокзал, магазини, торгові центри та інші установи не працюють.

В одному з супермаркетів на вулиці Шевченка у Луцьку виявили жінку, яка реалізовувала лотерейні квитки. З громадянкою профели профбесіду, а власнику точок продажу наголосили на дотриманні норм законодавства



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні